510128 Modul Stoffwechsel & Verdauung I, Präparierkurs (mündlich-praktische Prüfung) (Prüfung) (SoSe 2024)

Short comment

Bitte erscheinen Sie mit Kittel (+ Namensschild), Handschuhen und Pinzette (wird im Vorraum bereitgestellt)! Im Anschluss an die Prüfung wird Ihnen das Prüfungsergebnis direkt mitgeteilt.

Contents, comment

Die Prüfung wird als mündlich-praktische Einzelprüfung an der Leiche sowie unter Verwendung von anatomischen Modellen und Bildmaterial mit Bezug zum Präpariergeschehen mit ausschließlich offenen Fragen abgenommen.

Themenkomplexe umfassen alle relevanten Strukturen des Stütz- und Bewegungsapparates.

Das Niveau der Prüfung geht in diesem Format über das reine Zeigen und/oder Benennen von anatomischen Strukturen hinaus und beinhaltet auch komplexe funktionelle und topographische Aspekte.
---

Diese Veranstaltung ist Teil des Clusters "SBA – Obere Extremitäten", den Link zum Lernraum finden Sie hier: https://lernraumplus.uni-bielefeld.de/course/view.php?id=10947

Fach/Kompetenz: Makroskopische Anatomie

Gruppen: 1-7



Teaching staff

Deadlines

Registration via the electronic course catalogue (eKVV) by 7/17/24

Dates ( Calendar view )

Frequency Weekday Time Format / Place Period  
one-time Mi 13:00-15:30 2. Termin (Nachprüfung) 24.07.2024

Hide passed dates <<

Subject assignments

Module Course Requirements  
5-I-SV-T Stoffwechsel und Verdauung I Stoffwechsel und Verdauung I (Präparierkurs) Ungraded examination
Student information

The binding module descriptions contain further information, including specifications on the "types of assignments" students need to complete. In cases where a module description mentions more than one kind of assignment, the respective member of the teaching staff will decide which task(s) they assign the students.


Geprüft wird mit Prüfer*in + Beisitzer*in und entsprechender Protokollführung. Die Nachprüfung wird von Prof. Dr. Björn Spittau abgenommen. Es ist eine Prüfungszeit von 10-15 Minuten vorgesehen. Eine zeitliche Einteilung der Studierenden jeder Gruppe wird rechtzeitig vorgegeben. Es wird um pünktliches Erscheinen (spätestens 5 Minuten vor dem geplanten Beginn der Prüfung gebeten).

Zur Vorbereitung empfehlen wir eine intensive Auseinandersetzung mit den beiden Präparaten auf dem Saal und den entsprechenden Lehrbuchkapiteln zu den Prüfungsthemen. Die Plattform AMBOSS ist hier insbesondere im Hinblick auf die makroskopisch/topographischen Verhältnisse des SBAs nicht immer ausreichend.

No eLearning offering available
Registered number: 7
This is the number of students having stored the course in their timetable. In brackets, you see the number of users registered via guest accounts.
eKVV participant management:
eKVV participant management is used for this course.
Show details
Address:
SS2024_510128@ekvv.uni-bielefeld.de
This address can be used by teaching staff, their secretary's offices as well as the individuals in charge of course data maintenance to send emails to the course participants. IMPORTANT: All sent emails must be activated. Wait for the activation email and follow the instructions given there.
If the reference number is used for several courses in the course of the semester, use the following alternative address to reach the participants of exactly this: VST_469308008@ekvv.uni-bielefeld.de
Coverage:
7 Students to be reached directly via email
Notes:
Additional notes on the electronic mailing lists
Last update basic details/teaching staff:
Wednesday, May 29, 2024 
Last update times:
Thursday, April 11, 2024 
Last update rooms:
Thursday, April 11, 2024 
Type(s) / SWS (hours per week per semester)
Prüfung (Prüfung) /
Department
Medical School OWL
Questions or corrections?
Questions or correction requests for this course?
Planning support
Clashing dates for this course
Links to this course
If you want to set links to this course page, please use one of the following links. Do not use the link shown in your browser!
The following link includes the course ID and is always unique:
https://ekvv.uni-bielefeld.de/kvv_publ/publ/vd?id=469308008
Send page to mobile
Click to open QR code
Scan QR code: Enlarge QR code
ID
469308008