"Food is an essential part of people's lives, and as such is much more than just a means of survival. It is also the main factor in how we view ourselves and others. It plays a big role in all social and political issues, and is a bastion of popular media. Over the past few decades, we have witnessed a rise in food-focused media and culture. [...] There is an increased awareness of food's significance within contemporary society and culture, and therefore there is a need to explore it." (Navana Stajcic, "Understanding Culture: Food as a Means of Communication")
Rhythmus | Tag | Uhrzeit | Format / Ort | Zeitraum |
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Modul | Veranstaltung | Leistungen | |
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23-ANG-M-AngGM2 Grundmodul 2: Contact Zones and Intercultural Studies | GM 2.2 Cultural and Literary Contact in Great Britain and the Post-Colonial World | Studienleistung
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23-ANG-M-HM2 Hauptmodul 2: British Literature and the Processes of Culture | HM 2.1 British Literature in Context | Studienleistung
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23-LIT-M-LitAM3 Aufbau-Modul II: Fachphilologische Vertiefung Anglistik | Lehrveranstaltung 1 | Studienleistung
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Studieninformation |
Lehrveranstaltung 2 | Studienleistung
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Lehrveranstaltung 3 | benotete Prüfungsleistung
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23-LIT-M-LitINT Intensivierung | Aufbaumodul Lehrveranstaltung 1 | Studienleistung
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Studieninformation |
Aufbaumodul Lehrveranstaltung 2 | Studienleistung
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Aufbaumodul Lehrveranstaltung 3 | Studienleistung
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Studieninformation | |
30-MGS-5 Hauptmodul 4: Körper und Gesundheit | Seminar 1 | Studienleistung
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Studieninformation |
Seminar 2 | Studienleistung
benotete Prüfungsleistung |
Studieninformation |
Die verbindlichen Modulbeschreibungen enthalten weitere Informationen, auch zu den "Leistungen" und ihren Anforderungen. Sind mehrere "Leistungsformen" möglich, entscheiden die jeweiligen Lehrenden darüber.
Zu dieser Veranstaltung existiert ein Lernraum im E-Learning System. Lehrende können dort Materialien zu dieser Lehrveranstaltung bereitstellen: